Call us now

Owston Park Primary School

Owston Park Primary School

Lodge Road, Skellow, Doncaster, Yorkshire, DN6 8PU

Owston Park Primary School asked us to assist in developing their large outdoor playground with an engaging play area to promote physical play as well… Full Details

Budget: £40,000 - £45,000

Dart Activity Centre - AC101

£5,708.00 exc. VAT

Tyre Crossing - CH116

£973.00 exc. VAT

Weaving Beam - CH144

£688.00 exc. VAT

A-Frame Climbing Blocks - CH129

£1,073.00 exc. VAT

Log Walk - CH114

£1,282.00 exc. VAT

Picnic Bench (with Games Top) - PT102

£1,140.00 exc. VAT

Timber Climbing Wall - CH127A

£1,460.00 exc. VAT

Tree Bench - TRS101

£568.00 exc. VAT

Sail Shade Square (6M) - SS103

£3,450.00 exc. VAT

Rubber Mulch Safety Surfacing - SUR102

£0.00 exc. VAT

Owston Park Primary School asked us to assist in developing their large outdoor playground with an engaging play area to promote physical play as well as a quiet seating area for outdoor learning. It was essential that the final design proposal remained in keeping the natural environment.

DESIGN
When wanting to promote physical play, look no further than our Challenger Trim Trail range! We worked closely with Owston Park to carefully select their favourite items from our expansive range. We also incorporated our popular Dart Activity Centre as a centre piece, but decided to incorporate a rustic-style roof – perfect for complimenting the natural surroundings.
In order to allow all weather use, we installed our Rubber Mulch Safety Surfacing – ideal for creating a natural look.

In addition to the main play area, we also incorporated a variety of seating including our fun Picnic Bench with Games Top; providing a variety of play experiences for the pupils when outside. Our Square Sail Shade provides the children with additional shelter against the elements during playtime.

INSTALLATION
Due to the expertise of all the entire Creative Play team, the installation at Owston Park Primary School was delivered on time and to a high standard. The installation was completed with minimal disruption over the summer period, resulting in the finished project being ready for use by the children on their return.